Kontorfaellesskaber.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i Allerød

10 - 800 m2 kontorfællesskab i Allerød til leje

Kontorfællesskab i Allerød

Centralt placeret på Nordsjælland og lige ved Hillerødmotorvejen finder du Voxeværket Allerød. Lejerne i kontorhotellet er fordelt på to etager, og allerede ved det store indgangsparti mærker du en stemning af produktivitet og ambition!

Med nyistandsatte rammer og moderne møbler får du her et lækkert kontor i præcis den størrelse, der passer til dig og din virksomhed. Huset rummer, udover ca. 25 både åbne og lukkede kontorer, en flot fælles kantine med lokal madordning, en stor møbleret tagterrasse, rummelige mødelokaler, gratis tilhørende parkeringsplads og meget mere.

Foruden fordelene i selve bygningen er det i Allerød også muligt at leje lageret på 335 m2 med egen port og opdeling efter eget valg. Det kræver blot en kontorplads - så er mulighederne endeløse!

Udover de lokale faciliteter og tilbud kan du også til hver en tid benytte mødelokalerne i resten af vores kontorhoteller landet rundt. Der er altid internet og varm kaffe klar, når du svinger forbi - hvilket er fordelagtigt for dig, der ofte er på farten.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Voxeværket Allerød!