Kontorfaellesskaber.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i Tønder

10 - 100 m2 kontorhotel i Tønder til leje

KONTORHOTEL I TØNDER

Voxeværket Tønder er et af vores lidt mindre kontorhoteller - til gengæld er det helt vildt hyggeligt. Tønder byder på både kælder, stueetage og første sal og kan derfor huse hele 15 forskellige virksomheder.

Omkring den røde murstensbygning er parkeringsplads til fri afbenyttelse for dig, dine kunder og dine medansatte. Desuden er der omkringliggende grønne arealer, frokost- og konferencerum, mødelokaler og depot - alt sammen til den sædvaneligt lave pris.

I Voxeværket Tønder bor du, som med vores hus i Padborg, ikke mange kilometer fra a’ grens. Derfor er Voxeværket Tønder perfekt til dig, der har forretningsforbindelser i Tyskland, både i form af kunder eller ansatte. Du kan også benytte satellitkontorerne i Tønder, når du er et smut i Danmark på forretningsrejse.

Derudover kommer Voxeværket Tønder selvfølgelig også med de generelle fordele. Du kan f.eks. til hver en tid bruge mødelokalerne i alle vores andre huse, du kan udveksle erfaring med alle vores andre lejere, og du så kan du altid nyde en kop varm kaffe på farten fra os.