Kontorfaellesskaber.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i Albertslund

10 - 100 m2 kontorfællesskab i Albertslund til leje

Pæne omgivelser til glæde for medarbejdere og kunder

Nyt BUCH BUSINESS CENTER åbnede op d. 1. september 2022. Lej et enkelt kontor, eller kombinér flere kontorer ved siden af hinanden.

Området:
Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm.

Herstedvang 10-14 blev bygget i årene 1987 og flere af ejendommens kontorlejemål gennemgik i 2018 en totalrenovering med moderne glasløsninger og grå/sorte gulvtæpper. Ejendommen er samlet på 20.013 m2 og er i dag udlejet til ca. 20 forskellige lejere, men med plads til flere.

Ejendommen har yderst præsentable indgangspartier, fælles kantine i stilfuld indretning og fuldt møblerede mødelokaler, som lejerne efter aftale gratis kan gøre brug af.

Lejemålet:
Lejemålene udgør fine aflukkede kontorer på både 1. og 2. sal i vores BUCH BUSINESS CENTER, med det sædvanlige præsentable og moderne udtryk, hvor I har mulighed for at kombinere flere kontorer ved siden af / overfor hinanden.

Lejemålene på 1. salen er nybygget i 2018, og er et veletableret kontorfællesskab, som har ført til udvidelsen på 2. salen. Her er alt modernisteret og istandsat fra bunden med sortnisterede tæppefliser, led-belysning og glasdøre ind til kontorerne. To nye tekøkkener, 8 toiletter (m/k), mødelokale, samt kunstmalerier, loungemøbler og planter i fællesarealerne.

Ti...