Kontorfaellesskaber.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i Randers C

kontorhotel, kontor i Randers C til leje

Hos EasyOffice Randers, er lokale 1.01 ledigt. Book kontoret i Randers idag, vi tilbyder nem etablering i central bel...

Kontorlokaler til leje i Randers – Lokale 1.01
Kontorhotel Randers centrum – Søger du kontor i Randers centrum? Book et kontor i EasyOffice, vi tilbyder nem etablering til faste, lave priser. Få kontor i Randers centrum, en pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder kontorfællesskab i et lækkert miljø med adgang til mødelokaler i stueetagen, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter og loungeområde – indbydende & præsentabelt.

Vores priser er inklusiv, el vand, varme, internet, eget aflåseligt moderne kontor, samt booking mødelokaler på alle vores lokationer. Kontorerne fås fra 1 til 6 arbejdspladser. Mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og flatsceen i mødelokalet.

Vi tilbyder fleksibel lejekontrakt hvor du bestemmer tidshorisonten. Så måske er det tid til et kontor Randers centrum? Kontorhotel i Randers centrum.

Læs mere om Vestergade her

Ejendommen er tæt på Randers hyggelige gågademiljø med butikker og caféer. Ejendommen har gode tilkørselsforhold og mulighed for at leje p-licens direkte ved ejendommen.