Kontorfaellesskaber.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i Kolding

kontorhotel, kontor i Kolding til leje

Hos EasyOffice Kolding ved motorvejen, er lokale 8 ledigt. Book kontoret i Kolding idag, vi tilbyder nem etablering i...

Kontorlokaler til leje på Centervej – Lokale 8
Kontorhotel i Kolding ved motorvej, i herskabelig gård på Centervej 2 i Kolding. EasyOffice tilbyder nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder et lækkert miljø med adgang til ét flot mødelokale, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter, loungeområde – alt ny istandsat og super indbydende.

Læs mere om Centervej her – se yderligere vores kontorlokaler til leje på Centervej her

EasyOffice kontorhotel på Centervej 2A ligger lige ved motorvejsafkørsel E45 mod Århus C.

Den smukke, herskabelige gård blev opført i 1916, og er senere blevet indrettet til kontorformål. Der er bevaret mange fine detaljer fra fortiden, men samtidig fremstår de gamle bygninger i en nutidig og moderne stil. Bygningernes udformning og placering har gjort det muligt at indrette nogle hyggelige og spændende kontorer.

Ejendommen er synligt beliggende og har gode tilkørselsforhold, samt gratis parkering lige foran ejendommen med plads til ca. 50 biler.

Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale. Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Se også vores andet kontorhotel i Kolding, tæt på centrum, på Olaf Ryesgade 7K.