Kontorfaellesskaber.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i København K

10 - 1000 m2 kontorhotel i København K til leje

Fleksibel arbejdsplads i Regus Havnegade

Ultramoderne arbejdsplads på en idyllisk beliggenhed ved vandet
Bliv inspireret til dit bedste arbejde i et smukt, konverteret varehus tæt på havnen. Få det bedste af begge verdener på Havnegade 39, som ligger i et stille område blot få minutter fra metroen og ringvejen O2.

Få arbejdet produktivt i et smukt kontor, der blander katedralvinduerne og de oprindelige synlige bjælker med et moderne design og en udsigt over vandet. Efter en produktiv dag kan du byde dine gæster på mad og vin i de nærliggende populære restauranter eller tilbyde dem en overnatning på et luksushotel.

Hos Regus Havnegade kan vi hjælpe med:

• Kontorplads: Private, fuldt møblerede og udstyrede kontorer til én person eller en hel virksomhed, og som er tilpassede dine behov. Muligheder spænder fra servicerede til skræddersyede kontorpladser til backuppladser ifm. katastrofer og dagkontorer – med adgang efter behov.

• Coworking: Vores coworking-pladser er designede til samarbejde, og der er taget hånd om alle de små detaljer. Reservér et fast skrivebord eller gør brug af hot-desking, og åbn din virksomhed op for nye muligheder.

• Mødelokaler: Vores mødelokaler tilbyder det perfekte sted til din næste salgstale, dit næste interview eller din næste workshop. Lokalerne har al den seneste teknologi, catering, hvis du får brug for det, og et imødekommende supportteam, der sikrer, at alt kører problemfrit.

• Virtuelt kontor: Vores virtuelle...