Kontorfaellesskaber.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i København K

1 - 80 m2 kontorfællesskab i København K til leje

Kontorfællesskab i de fineste lokaler i hjertet af København.

Kreativt workspace/kontorfællesskab i hjertet af København på i alt 179 m2. Et fælles stort kontorlokale med god plads til 8 personer. Smagfuldt og indbydende indrettet i Decadent Copenhagens stil og univers, med smukke lyse gardiner som rumdeler samt med møbler og kunst som passer til. Her er højt til loftet, trægulve og en herskabelig stil. Der er mulighed for at booke lukket mødelokale/showroom med plads til 8 personer samt benytte et fælles arkiv, printer, tekøkken og hyggelig spisekrog.

Vi søger lejere til at danne de perfekte rammer for en fælles arbejdsplads, hvor der er plads til sparring og kreativ udveksling. Da Decadent Copenhagen beskæftiger sig med modebranchen, særligt med fokus på vores online univers, søger vi lejere som måske arbejder inde for sammenlignelige områder, så som E-Commerce, indretning, mode, influenser, grafiker, seo-specialister osv. Dette er dog ikke en betingelse for at blive lejer.

St. Regnegade hvor vores kontorfællesskab er placeret, er i et af Københavns mest eftertragtede områder, med et stort udvalg af caféer, restauranter og butikker. Her er hyggeligt og livligt og hvor Metroen på Kongens Nytorv, kan nås på en kort spadseretur.

Få dit eget skrivebord eller op til 8 pladser, alt efter behov og ønske. Lejen er 4.400,- pr. arbejdsplads pr. måned. Lejen er inkl. møbler, drift (vand, varme, el), rengøring og fibernet.

Kontakt mig gerne for yderligere information.