Kontorfaellesskaber.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorplads til leje i Herlev

10 - 100 m2 kontorfællesskab i Herlev til leje

Hyggelig fælles have til sommeren

BUCH BUSINESS CENTER i Herlev med fælles mødelokale, spiserum, køkken, toiletter og fiber-internet. Mulighed for at kombinere 7 kontorer ved siden af hinanden.

Området:
Fantastisk præsentabel ejendom beliggende i Herlev’s eftertragtede erhvervskvarter ca. 200 meter fra Nordre Ringvej og den kommende Letbane Station ved Lyskær.

Ejendommen består af 23.083 m² med mange store og mellemstore lejere, der er udlejet til ca. 45 forskellige virksomheder, heriblandt Bravida A/S, SHARP Danmark A/S, Advania Danmark A/S og Dansk Miljørådgivning A/S mfl.

Lejemålet:
Lejemålet er beliggende på ejendommens 1. sal i vores BUCH BUSINESS CENTER, med mulighed for at leje kontorer enkeltvis, og løbende tilpasse det virksomhedens behov, således at i kun lejer de antal kvadratmeter, I har brug for. Det vil også være muligt at leje flere kontorer ved siden af hinanden.

Der er ligeledes mulighed for at leje lager/opbevarings arealer med direkte adgang til en stor vareelevator. (Mål: bredde 2,4 m., længde 7,5 m. og højde 2,48 m., bæreevne 1.500 kg.)

Udover eget aflukkede kontor, så kan man som Lejer også frit benytte sig af tekøkken, frokoststue, mødelokale med Tv-skærm, toiletter, fibernet, fri parkering m.m.

Hvorfor blive en del af BUCH BUSINESS CENTER?:
BUCH BUSINESS CENTER består i dag af mere end 10.000 m2 kontorfællesskab, fordelt på 4 adresser i Storkøbenhavn og Nordsjælland, og med tæt på 100 virksomheder boen...